Bevásárló kosár: Kosara üres  |   Kapcsolat
Üdvüzöljük jelentkezzen be vagy regisztráljon

Tanulmány a vitaminok szerepéről

A B1-, B6- és a C-vitamin történelmi áttekintése mellett tanulmányunk bemutatja, hogy milyen fontos szerepük van ezen vitaminoknak. A vitaminoknak lehet gyógyító hatása, teljes hiányuk esetén betegségeket is okozhatnak, ezen állításokat kutatja a tanulmány.

Amit a Márkus Elixír vitaminjai tudnak

Ambrusz László természetgyógyászként dolgozik, amely mellett számos oktató előadást tart országszerte az egészséggel kapcsolatban.
Természetgyógyász anyai Nagymamája értett a gyógynövényekhez és a különböző ősi, népi, generációról generációra öröklődött gyógymódokhoz.

László a Természetgyógyász Akadémia elvégzése mellett 1998 óta a Reiki Nemzetközi Mestertanára, spirituális gyógyító. Mozgásszervi problémákkal, csontkovácsolással is foglalkozik, gyógyító munkásságában alkalmaz masszázs technikákat, reflexológiát, köpölyözést is.


"Szívből ajánlom ezen írást Dr. Márkus István szülész-nőgyógyász klinikai onkológus homeopata gyógyító szellemi hagyatékához.

A Dr. Márkus István által megalkotott készítmény a jövőbe mutat egyediségében, komplexségében a kor mai és jövőbeni rászorulóinak a számára. A Márkus doktor az élet alfája (szülész-nőgyógyász) és Omegája (onkológus) között (háziorvos) dolgozott a gyógyítás élvonalában közel 40 évig. Magas szintű szakmai felkészültségén keresztül valósította meg a „gyógyító ember” fogalmát. Tanult, megtapasztalt, kísérletezett, míg a fejlődés törvényszerűségén keresztül megalkotta az „ÉLETMŰVÉT” a Márkus Elixírt.


Boldog embernek érzem magam, hogy számos közös munkában dolgozhattam vele. Négy éven át volt a mentorom az információs terápia megismerésében, és ha kellett segítő barát is tudott lenni!


Ez az írás az emberiség összes tudósának, tanítójának tiszteletére íródott!"


Ambrusz László
a „tanítvány”