Bevásárló kosár: Kosara üres  |   Kapcsolat
Üdvüzöljük jelentkezzen be vagy regisztráljon

Szállítási információk

Törzsvásárlói tagjaink számára Magyarország területén kívül is biztosítjuk a csatlakozás lehetőségét jelenleg az alábbi célországokba: Szlovákia, Szlovénia, Ausztria, Csehország, Románia, Horvátország.

Futárszolgálatunk kiszállítása a következőképpen alakul:

Amennyiben megrendelését munkanapokon 12:30-ig leadja a web áruházban, csomagja a futárszolgálat részére már a megrendelés napján átadásra kerül!
A munkanapokon 12:30 után beérkezett megrendeléseket a következő munkanapon adjuk át a futárszolgálatnak!

Ügyfélszolgálatunk munkaszüneti napokon nem végez csomag feladást, a megrendelések  visszaigazolásai minden esetben tartalmazzák a kiszállítás pontos idejét.

 

GLS csomagszállítás háztól házig - házhoz szállítás 1 munkanap alatt, utánvéttel vagy előre utalással.

GLS CsomagPontok és bővebb információ: GLS vásárlás

 

 

Külföldi szállítás -  Fontos információk, kérjük, figyelmesen olvassa el!    

 
CÉG  ADATOK NEMZETKÖZI ÁTUTALÁSHOZ

Company name: Márkus Elixír Kft.
Address: 1155 Budapest, Rákos út 104. 8.em. 50.
TAX number: 24741615-2-42
Bank: MKB
Bankszámla: HU88103000021061780049020019
SWIFT (BIC) kód: MKKB HU HB
Currency HUF


Számla nyelve és fizetés pénzneme MINDEN ESETBEN HUF összeg és a célország pénzneme napi  MNB közép árfolyamon számolva.

Megrendelését a webshopon keresztül leadhatja jelenleg az alábbi célországokba: Szlovákia, Szlovénia, Ausztria, Csehország, Románia, Horvátország.
 
A fenti célországokba előre utalással tudnak rendelni és fizetni.

Termékeinket a Közösségen belüli termékbeszerzés után teljesítendő áfa-kötelezettségének szabályai szerint számlázzuk az alábbiak szerint:
-    magánszemély vásárlók részére: Kérjük, adja meg adatait, a termék számlája 27%-os Áfa tartalommal kerül kiállításra
-    cégek részére: kérjük, adja fel megrendelését a web áruházban, majd küldje el e-mailben a nemzetközi adószámát igazoló okiratot. A nemzetközi adószámot minden esetben ellenőrizzük, amennyiben hivatalos, érvényes adószámot és cégnevet kapunk, a számla ez esetben a Közösségi szabályok szerinti mentes Áfa tartalom alá esik.
-    a webáruházban MINDEN esetben forintos tételek szerepelnek, amit a számla kiállításakor aktuális MNB közép árfolyamon átszámol a rendszer a célország deviza nemébe. A visszaigazolást a számla alapján devizában megerősítjük az átutaláshoz szükséges adatokkal.

GLS házhozszállítás külföldre: A feladást követő 5 munkanapon belül a GLS futárszolgálat 8 és 17 óra között kísérli meg a csomag kézbesítését az Ön által megadott címen! A szállítás pontos idejéről a GLS futárszolgálat értesítést küld Önnek. Az ajánlat csak a környező országokba érvényes (Szlovákia, Szlovénia, Ausztria, Csehország, Románia, Horvátország), más országba történő szállítás feltételeiről érdeklődjön ügyfélszolgálatunknál. A szállítás költsége 3 600 Ft + Áfa -nak megfelelő összeg, napi MKB közép árfolyamon számlázva.

Kérjük, amennyiben további információra van szüksége, lépjen velünk kapcsolatba!